Modeltekenen

Modeltekenen

Workshop van 2 uur voor MBO

Onder begeleiding van een beeldend kunstenaar werken uw studenten aan de verbeelding van een levend, gekleed model op papier. Modeltekenen is de perfecte basis om de verhoudingen te leren van het menselijk lichaam. Staand aan de schildersezels leren de leerlingen werken op groot papier. Tijdens de workshop modeltekenen leren ze gericht kijken. Het vertalen van houding, de verschillende poses van het model en het werken met houtskool staan centraal. Net als de eigen creatieve ontwikkeling van de student.

Doelen en 21ste eeuwse vaardigheden:
De studenten krijgen inzicht in het op papier zetten van een model. De studenten kijken en observeren en kunnen dit vertalen naar een tweedimensionaal vlak. Daarnaast leren ze verhoudingen en diepte inschatten. In deze workshop komen probleemoplosvaardigheden aan bod, doordat leerlingen hetgeen ze driedimensionaal waarnemen op het platte vlak moeten weergeven

Workshop  
Doelgroep: MBO
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 2 uur
Kosten: bij SKVR € 150,- , op school € 205,-  per groep inclusief materiaal
Groepsgrootte: maximaal aantal deelnemers 15, meerdere groepen per keer mogelijk

 

 

Powered by flickr embed.


Carin Mulder, coördinator voortgezet onderwijs

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het boeken van deze workshop. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.

 
Foto: Carin Mulder, coördinator mbo