Dans in een choreografie van Piet Rogie

Dans in een choreografie van Piet Rogie

16 januari 2018

Meedansen in een voorstelling van een professionele choreograaf. Jezelf laten zien op een podium in de stad. SKVR’s Time to dance en de Rotterdamse choreograaf Piet Rogie slaan de handen ineen om deze droom waar te maken. In een unieke cursus voor dansliefhebbers van 55 jaar en ouder werkt u in acht repetities naar een voorstelling toe. Samen met Piet Rogie gaat u aan de slag met het thema Tijd en begrippen als snelheid-traagheid, herhaling en herinneringen.  Deze bijzonder cursus is toegankelijk voor alle oudere amateurdansers die al enige ervaring hebben.

De cursus start op 2 februari en bestaat uit acht repetities op de vrijdagmiddag van 15 tot 17 uur. Voor het proces is het van belang dat u er elke week bij kunt zijn. Op zaterdag 24 maart danst u op het podium van Theater Islemunda tijdens de Muziek en Dansmiddag voor 50-plussers.

Choreograaf
Piet Rogie (1954) is danser, choreograaf en beeldend kunstenaar. Hij studeerde aan de Koninklijke Balletschool te Antwerpen en de Academie voor Schone Kunsten in Gent. In 1979 vestigde hij zich in Rotterdam als danser, choreograaf, decor- en lichtontwerper, waar hij sinds 1989 artistiek leider van Rogie & Company werd. Voor zijn werk ontving hij de VSCD Choreografieprijs en de Prins Bernhard Fonds Theater Prijs.

Informatie:
data: 2,9,16 en 23 februari en 2,9,16 en 23 maart
repetitietijd: elke vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur.
locatie: SKVR Rotterdam Centrum, Hennekijnstraat 6

Prijs:
Dankzij ons Ouderendansfonds kunnen wij deze cursus voor slechts €70 aanbieden.

Aanmelden:
Heeft u al les bij SKVR, meld u dan aan via uw eigen dansdocent. Inschrijven kan ook bij de balie bij SKVR Rotterdam Centrum of via een mail aan Mariska Ketting: m.ketting@skvr.nl Wees er snel bij want er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar. In totaal kunnen er 16 mensen meedoen.
 

 

Meer over Dichtb•

Nieuws

Dans in een choreografie van Piet Rogie
Dans in een choreografie van Piet Rogie
Meedansen in een voorstelling van een professionele...
Beeldende kunst met Syrische kinderen
Op vraag van de Pendrecht Kinderfaculteit verzorgde SKVR drie...
150 Rotterdamse jongeren zetten dans op de kaart
150 Rotterdamse jongeren zetten dans op de kaart
Winkelend publiek en nietsvermoedende voorbijgangers werden...

Support Fons

Bl•f op de hoogte!