Theaterschool

Kinderen
De kindercursussen zijn opgebouwd vanuit een doorlopende leerlijn. Je begint in een groep met leeftijdsgenootjes op je eigen niveau en groeit door tot je meespeelt in een productie. Iedere cursus wordt afgesloten met een presentatie of voorstelling. Alle jonge cursisten spelen bij SKVR een hoofdrol. Spelplezier staat altijd voorop! 

Jongeren & jongvolwassen
Sinds september 2016 is er bij SKVR een nieuw project: SKVR Theatermakers! Theatermakers is een intensieve cursus voor gevorderde en gemotiveerde jongeren. Theatermakers is meer dan alleen een cursus, het richt zich op jouw eigen ontwikkeling op het gebied van acteren en theater maken. Theatermakers geeft je de mogelijkheid te spelen in voorstellingen die gemaakt worden in nauwe samenwerking met professionele gezelschappen in de stad. En theatermakers biedt de mogelijkheid om je theaterbagage fiks uit te breiden met nieuwe vaardigheden en inzichten. Theatermakers is dus een uitgelezen kans om verder te leren en te ontdekken…

In september 2016 starten er twee groepen: Medium (M) 12 t/m 15 jaar en Large (L) 16 t/m 24 jaar. Theatermakers werkt nauw samen met SKVR Dansmakers. We volgen hetzelfde programma en presenteren gezamenlijk het eindresultaat op een locatie in de stad. Zoek je een nieuwe uitdaging  en heb je zin om samen met andere jongeren te maken en spelen, meld je dan aan! 

Het theateraanbod voor volwassenen van rcth / SKVR
Het  volwassen aanbod theatercursussen SKVR wordt  per 1-2-2017 ondergebracht bij het Rotterdams Centrum voor Theater. Dezelfde docenten, dezelfde cursussen, dezelfde kwaliteit. Het aanbod voorjaar 2017 blijft ongewijzigd, vanaf september 2017 zullen de cursussen in elkaar geschoven worden. Nog meer doorstroommogelijkheden, nog meer inspirerende cursussen, nog meer theater!

Fanatics
Open podium SKVR Fanatics is dé plek om je talent aan de stad te laten zien! Iedere derde donderdag van de maand staat RAAF in het teken van jong Rotterdams talent. Ik slaap niet totdat ik mijn droom leef is ons motto! Rotterdamse jongeren tussen de 15 en 25 jaar krijgen de kans om hun performancetalenten  te laten zien een anderen te ontmoeten!

Eigen studio’s en Theaterzaal
SKVR biedt theatercursussen en workshops op voor kinderen op vier locaties; SKVR Rotterdam centrum, Ringdijk in Hillegersberg, op basisschool de Globetrotter op Katendrecht en in Islemunda te Ijselmonde. De jongeren en volwassenencursussen vinden plaats op onze centrum locatie, op bijna alle locaties hebben we beschikking over professionele studio’s en een theaterzaal.

Heb je vragen? 
Neem tijdens kantooruren gerust contact op met de SKVR klantenservice: 010-4361366
Stuur een e-mail klantenservice@skvr.nl 
Of kom langs op onze locatie SKVR Rotterdam Centrum, Aert van Nesstraat 45, Rotterdam. 

 

Meer over SKVR Theater

Agenda

Nieuws

150 Rotterdamse jongeren zetten dans op de kaart
150 Rotterdamse jongeren zetten dans op de kaart
Winkelend publiek en nietsvermoedende voorbijgangers werden...
CD-uitreiking ‘Haikus’: afsluiting van het succesvolle Saboohi-project
CD-uitreiking ‘Haikus’: afsluiting van het succesvolle Saboohi-project
Op vrijdag 20 januari hebben de 8 SKVR pianoleerlingen die...
SKVR Fotografie & Media gaat verhuizen
SKVR Fotografie & Media gaat verhuizen
Vanaf 1 maart 2017 vinden alle...