last van een writersblock? <br>Persoonlijke schrijfcoaching op maat! <br> lees meer>>
Plezier, creativiteit en ambitie, daar gaat het om binnen SKVR Schrijven, ook als je zakelijk schrijft. ‘Wij van SKVR Schrijven’ zijn trots op onze docenten; veelal bekende namen uit het Rotterdamse literaire veld. Plezier in het schrijven staat voorop. Maar bij SKVR Schrijven kun je je ambitie laten groeien. SKVR Schrijven is er voor wie schrijft voor het plezier, schrijft voor zijn werk of schrijft met het oog op publicatie.
 
 
Door nauwe banden met collega’s uit en buiten de stad, zoals onder andere Poetry Circle Nowhere, Dagblad Metro, Kinderboekhandel De kleine kapitein, Bibliotheek Rotterdam, Ongekunsteld, Verhalenhuis Belvédère, Kinderboekhandel Ver van hier, Schrijven Magazine, The Writer's Guide to the Galaxy en de Rotterdamse Schouwburg kun je rekenen op uitdagende workshops en cursussen op vaak verrassende locaties. 
 
Houd onze website daarom in de gaten, je vindt er regelmatig nieuw aanbod!
 
Onze paradepaardjes, de Topklassers (cursisten die via SKVR Schrijven debuteren in bundel VERS), zijn regelmatig te bewonderen op festivals zoals het jaarlijkse Lezersfeest in de Centrale Bibliotheek Rotterdam, Woordnacht en natuurlijk ons eigen open podium Paginagroots. Trots zijn we op het feit dat uit elke Topklas-editie cursisten zijn ontdekt door landelijke uitgevers!
 
Trots zijn we ook op initiatieven van oud-cursisten zoals It’s all about literature (Spijkenisse) en FRONTAAL (Rotterdam); literaire podia waarmee wij graag samenwerken.
 

Over jou!

Zoek je een cursus of workshop, dan kun je bij SKVR Schrijven heel makkelijk je eigen menu samenstellen. Je kunt het pad van beginners naar gevorderden volgen of je eigen route bepalen. Je kunt voor een cursus naar de SKVR komen of thuis blijven en een cursus volgen via Skype.
 
Voor de schrijvers die het aandurven op professioneel niveau aan een (debuut)bundel te werken is er de Topklas. Hiervoor moet je wel eerst even auditie doen. 
 
Voor talentvolle schrijvertjes tussen de 6 en 12 jaar bieden wij cursussen aan in samenwerking met Kinderboekhandel De kleine kapitein en Kinderboekhandel Ver van hier. Ook organiseren we regelmatig leuke workshops voor deze kleine grote schrijvers. Houd de website daarom goed in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief. 
 

Meer weten?

Heb je vragen over ons aanbod of wil je graag samenwerken? Neem dan contact op met de coördinator van SKVR Schrijven. Natasja Morales, n.morales@skvr.nl 
 
 
 

 

Meer over SKVR Schr•ven

Vragen?

Neem dan contact op met de
SKVR Klantenservice:

010 - 436 13 66

klantenservice@skvr.nl

Agenda

Nieuws

CD-uitreiking ‘Haikus’: afsluiting van het succesvolle Saboohi-project
CD-uitreiking ‘Haikus’: afsluiting van het succesvolle Saboohi-project
Op vrijdag 20 januari hebben de 8 SKVR pianoleerlingen die...
SKVR Fotografie & Media gaat verhuizen!
SKVR Fotografie & Media gaat verhuizen!
Vanaf 1 maart 2017 vinden alle...
SKVR-reporters crashen comedy workshop Luister dan!
SKVR-reporters crashen comedy workshop Luister dan!
Woensdag 12 oktober is het zover: de presentatie van het...