Schrijftalent SKVR bij Lezersfeest 2012 Rotterdamse Lettertypes

Schrijftalent SKVR bij Lezersfeest 2012

15 oktober 2012Schrijven

Op zaterdagavond 10 november vindt vanaf 20.00 uur het Lezersfeest 2012 plaats in de Centrale Bibliotheek Rotterdam. Tijdens dit evenement zijn de meest opvallende talenten van SKVR’s Rotterdamse Lettertypes aanwezig om het publiek te overweldigen met hun teksten. De presentatie wordt verzorgd door Lennart Pieters (docent SKVR Schrijverschool). Dit is tevens de allerlaatste editie van Lettertypes want vanaf 18 november gaat SKVR de samenwerking aan met letterpodium Paginagroots.

Rotterdamse Lettertypes
Rotterdamse Lettertypes is een open podium voor schrijftalent van SKVR. In vier edities hebben jongeren tussen vijftien en vijfentwintig jaar gestreden om de winst. Gedichten, proza, monologen en meer komen voorbij en verpletteren de jury. Deelnemende schrijvers zijn o.a. Derek Otte, Robbert Meijntjes, Derek Hogeweg, Marlieke Bender, Musa, Whitney Marcial en Doris van Duijl. Teksten van een aantal deelnemende schrijvers zijn hier te lezen:

Robbert Meijntjes, winnaar 4e editie
Marlieke Bender, winnaar 2e editie
Doris van Duijl, winnaar 1e editie

SKVR Schrijversschool
De SKVR Schrijversschool is er voor wie schrijft voor zijn plezier, schrijft voor zijn werk of schrijft met het oog op publicatie. Wij als SKVR Schrijversschool zijn bijzonder trots op onze docenten; veelal bekende namen uit het (Rotterdamse) literaire veld. Plezier in het schrijven staat voorop, maar bij de SKVR Schrijversschool kun je je ambitie laten groeien. Je kunt het pad van oriëntatiefase naar verdiepingsfase volgen of je eigen route bepalen: zo ben jij de baas over je eigen schrijfontwikkeling.

Bekijk hier het aanbod van SKVR's schrijversschool

Agenda

Bl•f op de hoogte!

Nieuws

Eindpresentatie Een rugzak vol talent
Eindpresentatie Een rugzak vol talent
Voor de eindpresentatie van de tweede ronde van Een rugzak...
Bezoek SKVR tijdens Jeugdvakantieland
Bezoek SKVR tijdens Jeugdvakantieland
Van 13 tot 24 augustus is Ahoy weer omgetoverd tot de...
Kom er bij! Festival tegen eenzaamheid
Kom er bij! Festival tegen eenzaamheid
Dit najaar vinden voor het eerst tien speciale ‘Kom...