SKVR in april van start in Wennekerpand Schiedam

SKVR in april van start in Wennekerpand Schiedam

6 maart 2012Theater

SKVR komt nog deze maand met een aangepast programma in het Wennekerpand. Dat hebben het stichtingsbestuur en wethouder Johan Grijzen (Cultuur) afgesproken nadat begin dit jaar bekend werd dat SKVR als nieuwe aanbieder van jeugdtheaterlessen in Schiedam zou beginnen. “Zo gaan we meteen goed van start. Op woensdag 28 maart organiseren we een informatiemiddag in het Wennekerpand zodat iedereen kennis kan komen maken met het aanbod van SKVR. Zo openen we de middag met een verrassende act, ontmoet je de docenten en kun je gratis workshops volgen. Vanaf april start SKVR met cursussen voor iedereen van 4 tot 18 jaar,” licht Ocker van Munster, directeur van SKVR toe.

Vanaf 4 april kunnen alle kinderen weer theater maken in Schiedam. Op de woensdagmiddag geeft SKVR in het Wennekerpand verschillende cursussen van tien lessen voor iedereen van 4 tot en met 18 jaar. Alle kinderen zijn welkom en ze kunnen zich tijdens de informatiemiddag meteen inschrijven. Iedere cursus sluit SKVR af met een presentatie op het podium in de grote theaterzaal van het Wennekerpand. “Ik kijk enorm uit naar de informatiemiddag en het feit dat Schiedamse kinderen weer op het podium komen te staan. Ik ben dan ook erg blij met dit voorstel van SKVR om nog deze maand te beginnen in het Wenneker-pand,” aldus wethouder Grijzen.


Programma informatiedag:
Het programma begint om 14 uur (inloop vanaf 13.30 uur) met een verrassende act. Daarna kunnen alle kinderen en jongeren gratis deelnemen aan een workshop naar keuze. Inschrijven voor de cursussen die 4 april starten kan ter plekke. De middag duurt tot 15.30 uur.

Lees Meer informatie over SKVR locatie Wennekerpand

Agenda

Nieuws

Door het bos dwalen, verhaal halen
Door het bos dwalen, verhaal halen
Na een prikkelende speurtocht door de tentoonstelling...
Griezelen is leuk, voordragen eng
Griezelen is leuk, voordragen eng
door Ries Jongeneelen Griezelen is leuk maar...
Hoe de hele school optimaal profiteert van kunstonderwijs: 4 adviezen
Hoe de hele school optimaal profiteert van kunstonderwijs: 4 adviezen
Laat de hele school profiteren van de effecten van...