Talententrajecten bij SKVR Muziek

SKVR docenten zijn altijd op zoek naar het talent in kinderen en jongeren. Zien zij veel talent, motivatie en ambitie, dan kunnen zij ze voordragen voor een van onze talententrajecten.
 

Talentenpoel/-klas

De Talentenpoel en -klas zijn er voor gemotiveerde leerlingen die meer dan gemiddeld goed spelen en voor wie de extra lessen mogelijkheden bieden om zich breder te ontwikkelen. De doorstroom naar vakopleidingen kan een doel zijn, maar dit hoeft helemaal niet. Het kan ook een kans zijn voor een gemotiveerde leerling om -naast de reguliere lessen-  met andere enthousiaste leerlingen workshops te volgen, extra uitvoeringen te geven en gezamenlijk concerten te bezoeken. 

Dit zijn de mogelijkheden per leeftijd:
  • de pre-Talentenpoel voor leerlingen van 6-8 jaar
  • de Talentenpoel voor leerlingen van 8-15 jaar
  • de Talentenklas voor leerlingen van 15-18 jaar
Hoe werkt het?
Deelnemers kunnen door docenten worden voorgedragen om deel te nemen aan een van bovenstaande trajecten. Vervolgens doet een potentieel kandidaat auditite. Na een auditie kies je met de docent(en) een persoonlijk leertraject. Eventuele extra kosten zijn in overleg. Naast wekelijkse lessen in het gewone lesprogramma van SKVR Muziek, kan hun leertraject bijvoorbeeld bestaan uit extra orkest- of bandlessen of extra lessen als voorbereiding op het toelatingsexamen van een conservatorium. Voor de Talentenklas werkt SKVR Muziek samen met de conservatoria.
 

Talentzone

Jongeren en volwassenen (12+) kunnen deelnemen aan de Talentzone (popmuziek). De Talentzone kan helpen om het conservatorium te bereiken, maar dat is geen vooropgesteld doel. Het doel is om na 18 weken een eigen CD klaar te hebben die we tijdens een optreden gaan presenteren. 
 
Hoe werkt het?
Voor de Talentzone doe je auditie, deze vindt meestal plaats in december. Vervolgens leer je via verschillende blokken meer over muziektheorie (o.a. popgeschiedenis), solfège, songwriting, podiumpresentatie en werk je tegelijkertijd samen aan het produceren, arrangeren en opnemen van jullie eigen CD.
 
Meer weten over de Talentzone?
Stuur een mailtje naar Franklin Smith (coördinator Talentzone) via f.smith@skvr.nl.
 

Meer weten over de talententrajecten? 

Mail je vraag naar klantenservice@skvr.nl of bel met 010 - 436 13 66.

Meer over SKVR Muziek

Vragen?

Neem dan contact op met de
SKVR Klantenservice:

010 - 436 13 66

klantenservice@skvr.nl
 

Agenda

De Rode Loper

Nieuws

Theatermakers, voor jongeren die verder willen!
Theatermakers, voor jongeren die verder willen!
“Theatermakers is heel anders dan de theaterlessen die...
Vakantieherinneringen maken
Vakantieherinneringen maken
De zomervakantie is weer voorbij. Een fijne tijd vol plezier...
Ayyash wint Fanatics finale
Ayyash wint Fanatics finale
Ayyash heeft tijdens de  finale van Fanatics jury en...