Rock Central

Muziekcoaching VOOR echte Rockers, DOOR echte Rockers!
Alternatieve rock, metal, punk, grunge, indierock, hardcore, emo, stoner etc... Alles is mogelijk.
Rock Central biedt een volledig coachingstraject toegespitst op de alternatieve gitaarmuziek. Of je nu gewoon lekker wilt leren spelen, je op zoek bent naar die ene vette sound of je wilt laten klaarstomen om zelf professional te worden, bij Rock Central zit je helemaal goed!

Van skillsles tot vooropleiding
Je kunt bij ons terecht voor skillsles, bandcoaching en een officiële vooropleiding voor de Fontys Rockacademie. Alle Rock Central docenten zijn namelijk officieel gecertificeerd vooropleider voor de Fontys Rock Academie. Rock Central is een samenwerking tussen de SKVR en poppodium Baroeg. Ben je helemaal thuis in de alternatieve gitaarmuziek, dan is Rock Central zeker iets voor jou!

Ben je op zoek naar een breder stijlenpakket, kijk dan eens bij de SKVR Popschool.

                            

 


Rock Central Lesaanbod


Rock Central biedt verschillende soorten lesaanbod voor de alternatieve muziekliefhebber en serieuze muzikant. Ben je geïnteresseerd in meerdere cursussen? Je kan jezelf voor verschillende cursussen inschrijven.
Let op! De cursustijden worden door de docent in overleg met jou bepaald en zullen op donderdagmiddag of donderdag avond plaatsvinden. (Het is dus niet zo dat elke cursus om 19:00 uur begint zoals bij het inschrijfformulier staat aangegeven)


Bandcursus

Wil jij samen met anderen in een band? Of heb je zelf al een band die goede coaching in de vorm van bandles kan gebruiken?
Schrijf je nu in voor de  bandcursus! Tijdens een traject van 30 weken krijg je samen met anderen wekelijks 1 uur bandles. Afhankelijk van je niveau en beschikbare plaatsen word je door ons in een band geplaatst. (Als je jezelf met alle leden van een bestaande band hebt aangemeld, laat dat dan even weten aan s.jaghai@skvr.nl). Ter afsluiting van de cursus is er een optreden met jouw band in poppodium Baroeg!

Lesvorm: groepsles
Lesduur: 60 minuten, wekelijks

Schrijf je in voor de Rock Central bandcursus: Band (Rock Central)


Skills cursus

Wil jij beter worden op je instrument?
Bij Rock Central krijg je instrumentale/vocale coaching op maat in onze skillslessen. We gaan samen met jou bekijken wat JIJ wilt leren en bereiken. Iedere leerling krijgt een individueel lesplan. Aan de hand van een portfolio komt dan elke skill aan bod.

Lesvorm: duoles
Lesduur: 40 minuten, wekelijks

Schrijf je in voor een van de onderstaande skillslessen:

Zang (Rock Central)
Gitaar (Rock Central)
Basgitaar (Rock Central)
Drums (Rock Central)


Premium Skills cursus

Wil jij het uiterste uit je instrument halen?
Met een skills premiumles is er meer tijd om op jouw wensen in te gaan. Aan de hand van een individueel lesplan en een portfolio kan er op door jou gewenste skills dieper worden ingegaan.

Lesvorm: individuele les
Lesduur: 30 minuten, wekelijks

Schrijf je in voor een van de onderstaande Premium skillslessen:

Zang Premium Skills (Rock Central)
Gitaar Premium Skills (Rock Central)
Basgitaar Premium Skills (Rock Central)
Drums Premiun Skills (Rock Central)


Bandcoaching

Bij het spelen in een band heb je te maken met allerlei zaken zoals: sound, songwriting, repertoirekeus, arrangementen, teamwork enz. Maar ook zaken als presentatie, publiciteit & promotie, netwerken, produceren, het vinden van een bookingskantoor of platenlabel.

Voor al deze zaken hebben we specialisten in huis die je hiermee kunnen verder helpen. Bandcoaching consults vinden plaats op afspraak. Het tarief voor bandcoaching is € 42,50 (incl BTW) per uur met een minimum afname van 2 uur. Voor meer informatie of het maken van een afspraak stuur je een e-mail naar s.jaghai@skvr.nl.


Auditiecoaching Fontys Rockacademie

Omdat de Fontys Rockacademie jaarlijks vele honderden aanmeldingen krijgt, is het toch een pittige klus om aangenomen te worden als student. Onze coaches zijn officiële licentiehouders die jou kunnen begeleiden naar deze opleiding. Zij kijken naar jouw vaardigheden, ambitie en onderwijsbaarheid en zullen aan de hand van een intensief coachingstraject beoordelen of jij geschikt bent voor de opleiding. Sluit jij dit traject goed af dan ben je al automatisch door naar de tweede selectieronde!

Meld je nu aan voor een intakegesprek! Hieruit volgt, afhankelijk van jouw speelniveau, visie en kennis een persoonlijk advies voor de te volgen auditiecoaching. Om jezelf aan te melden stuur je een e-mail naar Shandhia Jaghai, s.jaghai@skvr.nl.


Masterclasses en gastcolleges

Naast ons reguliere lesaanbod organiseren wij regelmatig gastcolleges door medewerkers van grote platenmaatschappijen, boekingskantoren, muziekfestivals etc. Op deze colleges kun je al je vragen laten beantwoorden door de echte professionals uit de muziekindustrie! Ook kan je masterclasses verwachten van bekende artiesten. Dus houd onze site goed in de gaten, want dit mag je zeker niet missen!

Meer over SKVR Muziek

Rock Central
Praktische info

010 - 436 13 66

klantenservice@skvr.nl

WMDC, Pieter de Hoochweg 125
Lesdag: donderdag
Tijden: tussen 19.00 en 23.00 uur (in overleg met coach en docent)