Di 30 mei<br>10.00 uur:<br>cursussen najaar 2017 online!

Iedereen kan dansen bij SKVR Dans, de leukste dansschool van Rotterdam! Van kleuter tot senior, beginner of gevorderde, moderne danser of hiphopper. Zelfs als je alleen een sportieve dansworkout wilt. Je vindt het bij SKVR Dans. Maar er is meer dan alleen cursussen. Danscompanies, TalentenRoutes, Make You Move On, Open Studio's en een Danswerkplaats voor jouw eigen dansontwikkeling. Dus wat je ook zoekt, dansen doe je bij SKVR Dans.

Vind gemakkelijk jouw ideale cursus met onze cursusvinder »

Alleen voor jongens
Omdat jongens graag met jongens in de les staan heeft SKVR Dans cursussen speciaal gericht op brede dansinteresse en het fysiek van jongens. 

SKVR Dansmakers; danscompanies
Wil jij jouw dansmakerskant ontwikkelen door coaching, vrije training en podiumpresentatie. Dan is SKVR Dansmakers iets voor jou! Je kunt zelf choreograferen, onderzoek doen en werken aan een productie in de danswerkplaats. Ook als je geen cursist bent. Of auditie doen voor een SKVR Dansmakers companie, waarin je samen met een SKVR choreograaf/dansdocent een jaar lang werkt aan repertoire en veel optreedt.

TalentenRoute
Wanneer je intensief begeleid wil worden om je dansvaardigheden verder te ontwikkelen is de Talentenroute de plek voor jou. Vanuit de TalentenRoute kun je samen met je coach een persoonlijke leerroute uitstippelen om jouw danstalent verder te brengen.

Make You Move On
36-weekse danstraining voor jongeren. Dansen in een team bij jou uit de buurt en trots zijn op jezelf en elkaar. Dans en sport gaan hand in hand en in de lessen komen bijna alle urban-dansstijlen aan bod.

Open studio's voor 12 - 24 jaar
Tijdens de open studio is er de mogelijkheid om vrij te trainen onder begeleiding van een coach. De open studio uren worden altijd anders ingevuld met lessen in dansstijlen die niet in het reguliere programma te vinden zijn. Wil je wat nieuws proberen, een eigen choreografie maken, of daar hulp bij krijgen? Dan is de open studio precies de plek waar je moet zijn! Heb je een leuk idee of wil je mee doen meld je dan aan bij Giovanna, via g.zagarella@skvr.nl.

Wanneer:
Open Studio Urban: Iedere donderdag van 18.00 - 20.00 uur
Open Studio Modern: Iedere vrijdag van 20.00 - 21.00 uur

 

Meer over SKVR Dans

Vragen?

Neem dan contact op met de
SKVR Klantenservice:

010 - 436 13 66

klantenservice@skvr.nl
 

Agenda

Nieuws

Leerlingen SKVR in nieuwe serie Toptalentjes! van OPEN Rotterdam
Leerlingen SKVR in nieuwe serie Toptalentjes! van OPEN Rotterdam
Vanaf dinsdag 23 mei zendt OPEN Rotterdam de televisieserie...
150 Rotterdamse jongeren zetten dans op de kaart
150 Rotterdamse jongeren zetten dans op de kaart
Winkelend publiek en nietsvermoedende voorbijgangers werden...
CD-uitreiking ‘Haikus’: afsluiting van het succesvolle Saboohi-project
CD-uitreiking ‘Haikus’: afsluiting van het succesvolle Saboohi-project
Op vrijdag 20 januari hebben de 8 SKVR pianoleerlingen die...